Brand/Vandskade hos Cobalch

​Cobalch’s ubehagelige og særdeles uventede oplevelse den 20. november 2013.


Som mange af jer på nuværende sikkert allerede ved, så mistede vi vor lokalitet, da Bandidosborgen i Kvistgård brændte ned den 20. november 2013, vort lejemål blev beskadiget af omkring 1/2 mill. liter vand og store huller i taget efter branden. Det blev nogle hektiske dage i de følgende uger. Vi skulle redde hvad reddes kunne med hjælp fra Codan og Dansk Bygningskontrol. Yderligere skulle vi finde et nyt midlertidigt sted i en fart - her tænker vi jo på vor mange trofaste kunder, som vi gerne ville servicere uanset situationen. Det muliggjorde vore hjælpsomme leverandører, og Globus Services, som hjalp os igennem de første 2 uger med kontor på deres lager. Det tog kun kort tid at finde det, vi sidder i dag, nemlig Hejreskovvej 22A, som fungerer rigtig fint og vi har fundet os godt til rette.


Vi vil gerne takke vore kunder, leverandører og forretningsforbindelser for forståelsen og håber på et fortsat godt samarbejde.

Cobalch ApS markedsfører produkter fra førende producenter og leverandører i Europa og USA. 

Vi stiller meget store krav til vore leverandører om at levere et produkt på et meget højt kvalitets- og serviceniveau, og samtidig sikre, at den nødvendige dokumentation følger varen helt frem til vore kunder.

Vi har i dag egenproduktion af enkelte løsninger, som vi markedsfører under eget navn. Vort produktprogram bliver til stadighed evalueret og tilført nye produkter, som er tilpasset det aktuelle behov for maksimale løsninger af højeste kvalitet.​

Kontakt os​

​Telefon:

Adresse:

Hejreskovvej 24B
3490 Kvistgård

Salg & Support:

E-mail faktura:

COBALCH ApS
Hejreskovvej 24B
3490 Kvistgård