Firmaprofil

​COBALCH ApS er et handels- og ingeniørfirma grundlagt i 1982.

Vi har gennem stor og målrettet indsats opnået en førende position på markedet som leverandør og rådgiver af rørlednings tilbehør til alle typer rør til gas, olie, vand, raffinaderier, renseanlæg, vandværker etc. Vi opererer i Norden, dele af Europa og i de Baltiske lande.


Vi markedsfører produkter fra førende producenter og leverandører i Europa og USA. Vi stiller meget store krav til vore leverandører om at levere et produkt på et meget højt kvalitets- og serviceniveau, og samtidig sikre, at den nødvendige dokumentation følger varen helt frem til vore kunder. Vi har i dag egenproduktion af enkelte løsninger, som vi markedsfører under eget navn. Vort produktprogram bliver til stadighed evalueret og tilført nye produkter, som er tilpasset det aktuelle behov for maksimale løsninger af højeste kvalitet.

COBALCH ApS er i dag i en god udvikling og har et solidt fundament som udgangspunkt for sine fortsatte aktiviteter. Vi bestræber os på til enhver tid at yde en høj service kombineret med markedets bedste produkter.

Vi leverer også totalløsninger til enkeltprojekter, som sikrer bygherren det bedste resultat i sidste ende.

Såfremt du ønsker yderligere oplysninger, kan du kontakte:

Cobalch ApS

Hejreskovvej 24, 3490 Kvistgård
Telefon: +45 4582 0533

E-mail: info@cobalch.com

Cobalch ApS markedsfører produkter fra førende producenter og leverandører i Europa og USA. 

Vi stiller meget store krav til vore leverandører om at levere et produkt på et meget højt kvalitets- og serviceniveau, og samtidig sikre, at den nødvendige dokumentation følger varen helt frem til vore kunder.

Vi har i dag egenproduktion af enkelte løsninger, som vi markedsfører under eget navn. Vort produktprogram bliver til stadighed evalueret og tilført nye produkter, som er tilpasset det aktuelle behov for maksimale løsninger af højeste kvalitet.​

Kontakt os​

​Telefon:

Salg & Support:

E-mail faktura:

COBALCH ApS
Hejreskovvej 24B
3490 Kvistgård