Persondatapolitik

EU´s nye lov for beskyttelse af persondata.

Loven træder i kraft 25. maj 2018 og derfor har vi opdateret vores persondatapolitik.

1.​Generelt

Cobalch ApS registrerer persondata, der er nødvendige for at vi kan betjene vore kunder.

Det er følgende kontaktoplysninger:

Navn, adresse, CVR-nummer, telefonnummer og mailadresse. Disse oplysninger bruger vi til at levere og fakturer ordrer.

Du har altid mulighed for at få indsigt i de data, vi har registreret om dig. Du kan gøre indsigelse mod enhver registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

2.​Cookies

En cookie er en lille bid information om brugeren i form af en tekstfil, som udveksles mellem browser og server.

Til pop-vinduer og generel webstatistik bruger vi permanente cookies, der gemmes på din computer, så du f.eks. ikke ser den samme brugerundersøgelse, når du en gang har svaret på den eller fravalgt at svare.

Cookies kan ikke overføre virus. I de fleste browsere kan du både slette og styre administrationen af cookies.

3.​De oplysninger Cobalch ApS opbevarer på dig, bliver ikke videregivet til anden part, uden dit samtykke.

4.​Opbevaring af data

Cobalch ApS opbevarer de registrerede data så længe, det er nødvendigt for at kunne betjene vore kunder.

5.​Kontaktformularer

Persondata, der registreres via kontaktformularer, gemmes et år. Såfremt du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, bevarer vi dine data, indtil du beder om at blive slettet.

6.​Mails til Cobalch ApS

Hvis du er kunde hos Cobalch ApS, gemmer vi dine mails, så længe du er kunde hos os. Ifølge bogføringsloven skal Cobalch ApS opbevare dine faktura i fem år. Hvis du ikke er kunde hos os, men har haft kontakt til os, vil dine mails blive opbevaret så længe det er relevant, af hensyn til sagen.

7.​Sikkerhed

Cobalch ApS opbevarer de registrerede persondata ukrypteret, dog er vores systemer beskyttet mod uautoriseret adgang med bruger id og adgangskode – og bag en firewall.

8.​Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os for flere informationer. 

På tlf. 4582 0533, eller på mail info@cobalch.dk

Cobalch ApS er leverandør og rådgiver af rørlednings tilbehør til alle typer rør til gas, olie, vand, raffinaderier, renseanlæg, vandværker m.fl.

Kontakt os​

​Telefon:

Salg & Support:

E-mail faktura:

COBALCH ApS
Hejreskovvej 24B
3490 Kvistgård