Vindmøller

ASW bajonet hætter

Ny "bajonet" beskyttelseshætte fra Radolid, beskytter effektivt mod korrosion, og forhindrer indtrængen af fugt og kondensvand. Den unikke "læbe" tætning i bunden af hætten sikrer 100% lukning, samt at både montering og afmontering er let. Hætten er især egnet til ujævne overflader. Hætten monteres ved at sætte den ned over møtrikken, og dreje den 15 grader med hånden. Det er ikke nødvendigt at bruge værktøj.

Beskyttelseshætter til vindmøllepark i Storebælt

Opstillingen af de syv havvindmøller nord for Sprogø vil årligt producere 66 mio. kWh. Det dækker det samlede energiforbrug til drift af alle Sund og Bælts infrastrukturanlæg. Sund & Bælt bliver hermed et af de første infrastrukturselskaber i Danmark, hvis anlæg er CO2 neutralt. For at beskytte gevind og møtrikker i bunden af vindmølletårnet, er der brugt en special samlet beskyttelseshætte, COM M36-G308 i RAL 7035/Grå.

Bygherre: Storebælt A/S
Entreprenør: Vestas A/S

Beskyttelseshætter til vindmøller

For at undgå korrosion, beskytter Siemens Wind Power boltene på deres vindmøller med Radolid beskyttelseshætter. Plasthætten beskytter effektivt bolten, idet den slutter helt tæt, og forhindrer indtrængen af fugt og kondensvand.

Det er det specielle design af hætten, der gør forskellen, i forhold til andre typer hætter. Radolid hætten har en "læbe" i bunden, som gør at den bliver presset ind under bolten eller skiven. Derfor lukker hætten helt tæt, og gør at den ikke kan falde af, uanset hvilket vejr den bliver udsat for.

Cobalch ApS er leverandør og rådgiver af rørlednings tilbehør til alle typer rør til gas, olie, vand, raffinaderier, renseanlæg, vandværker m.fl.

Kontakt os​

​Telefon:

Salg & Support:

E-mail faktura:

COBALCH ApS
Hejreskovvej 24B
3490 Kvistgård