​Flådestation Frederikshavn Restore Fuel Installation​

​Ved renoveringen af olie, vand og afløbsinstallationer har Cobalch ApS leveret komponenter til sikring af den katodiske beskyttelse på alle brændstofledningerne.


Der er leveret isolerende koblinger fra DN 4” til DN 10” fra RMA, som er Europas førende producent. Vi har repræsenteret disse i de sidste mere end 25 år og leveret til olie, gas og fjernvarme ledninger.
Flanger mellem rustfri og støbejern er forsynet med Cobalch flangeisolering, ligesom vi har leveret RADOLID beskyttelseshætter af samme type, som leveres til vindmøllebranchen, til alle boltene så de ikke ruster. Til alle halsjern på bæringer er der leveret mellemindlæg for at sikre mod galvanisk tæring.

Alle rørgennemføringer i brønde, der alle ligger under terræn er tætnet med Link Seal, som er 100 % vand, luft og gastæt op til min. 5,5 bar/55 mVS. Link Seal tætner om alle runde rør og kabler fra Ø15 mm og ubegrænset opefter og er testet og godkendt.
Der er ligeledes leveret meget korrosionsbeskyttende DENSO tape til alle svejsesteder og på svejste kabler.
Til alle kablerne fra de isolerende koblinger og til måleboksene, har vi leveret pinbrazing, for at sikre den bedste elektriske forbindelse.

Bygherre: Forsvarets Bygnings- & Etablissementstjeneste
Entreprenør: L&H - Rørbyg A/S

Ingeniør: Niras A/S & Balslev A/S​​

Cobalch ApS markedsfører produkter fra førende producenter og leverandører i Europa og USA. 

Vi stiller meget store krav til vore leverandører om at levere et produkt på et meget højt kvalitets- og serviceniveau, og samtidig sikre, at den nødvendige dokumentation følger varen helt frem til vore kunder.

Vi har i dag egenproduktion af enkelte løsninger, som vi markedsfører under eget navn. Vort produktprogram bliver til stadighed evalueret og tilført nye produkter, som er tilpasset det aktuelle behov for maksimale løsninger af højeste kvalitet.​

Kontakt os​

​Telefon:

Adresse:

Hejreskovvej 24B
3490 Kvistgård

Salg & Support:

E-mail faktura:

COBALCH ApS
Hejreskovvej 24B
3490 Kvistgård