Glidelejer til stibro over Aagade i København

​​Til at optage bevægelserne i denne special designet cykel- og gangbro, skal der bruges et leje, som kan optage stor rotation. Hovedopgaven bestod derfor i, at designe et leje mellem buen, som er Ø610 mm og ca. 70 meter lang og landfæstet, som kunne optage en vinkeldrejning på op til 50 ‰. Til opgaven er valgt Cobalch Monfort Punkt Vippe/ Kalotte leje i kombination, som kan optage en belastning på 4500 KN, samt den ønskede vinkeldrejning. Hvert leje har en vægt på ca. 800 kg.

Til optagelse af bevægelserne i selve broen er valgt Cobalch Monfort elastomerlejer med teflonplade på toppen. Der er 3 stk. i hver ende af broen.

Bygherre: Københavns Kommune
Entreprenør: Bladt Industries A/S

Ingeniør: Niras A/S​​

Cobalch ApS markedsfører produkter fra førende producenter og leverandører i Europa og USA. 

Vi stiller meget store krav til vore leverandører om at levere et produkt på et meget højt kvalitets- og serviceniveau, og samtidig sikre, at den nødvendige dokumentation følger varen helt frem til vore kunder.

Vi har i dag egenproduktion af enkelte løsninger, som vi markedsfører under eget navn. Vort produktprogram bliver til stadighed evalueret og tilført nye produkter, som er tilpasset det aktuelle behov for maksimale løsninger af højeste kvalitet.​

Kontakt os​

​Telefon:

Salg & Support:

E-mail faktura:

COBALCH ApS
Hejreskovvej 24B
3490 Kvistgård