Københavns Energi, Rørtunnel fra Amagerværket til Nørrebro

Københavns Energi er i gang med det største anlægsprojekt nogensinde. En 4 km lang tunnel 25-40 meter under jorden fra Amagerværket til Fredensgade på Nørrebro. L&H-Rørbyg A/S er nu i gang med, at montere 3 sæt fjernvarmerør. Det foregår fra skakterne ved Amagerværket og i Fredensgade. Her lægges stålrørene op på rullelejer som Cobalch ApS har leveret, og skubbes længere ind i tunnelen, efterhånden som de bliver svejset sammen.

Det drejer sig om Fjernvarmerør: 2 stk. Ø700 mm. & 2 stk. Ø400 mm. og 2 stk. Ø500 mm. i en Ø1000 mm. stålbøsning til damp. I alt ca. 30 km. stålrør.

Cobalch ApS leverede ca. 2000 stk. rullelejer i størrelsen 25-130 kN.
Hele projektet var færdig i 2009 - 2010.

Bygherre: København Energi
Entreprenør: L&H - Rørbyg A/S

Ingeniør: COWI A/S​

Cobalch ApS markedsfører produkter fra førende producenter og leverandører i Europa og USA. 

Vi stiller meget store krav til vore leverandører om at levere et produkt på et meget højt kvalitets- og serviceniveau, og samtidig sikre, at den nødvendige dokumentation følger varen helt frem til vore kunder.

Vi har i dag egenproduktion af enkelte løsninger, som vi markedsfører under eget navn. Vort produktprogram bliver til stadighed evalueret og tilført nye produkter, som er tilpasset det aktuelle behov for maksimale løsninger af højeste kvalitet.​

Kontakt os​

​Telefon:

Salg & Support:

E-mail faktura:

COBALCH ApS
Hejreskovvej 24B
3490 Kvistgård