Fjeder og stropper til rørophæng

Århus Kommunes Affald & Varme har opført 2 vekslerstationer ved Malling Varmeværk.
Den ene er en TN25 transmissionsvekslerstation, hvor varmen kommer fra Studstrup værket med ca. +125°C og med 25 bars tryk. Den anden er en TN10 distributionsveksler station, hvor varmen bliver pumpet ud til slut forbrugeren og det sker med ca. +90°C og med 10 bars tryk. Malling Varmeværks gamle oliefyrede kedler bliver kun sat i gang, når der er brug for spids- eller reservelast.

Grundet de høje temperaturer udvider og bevæger rørene sig. For at undgå skader på rør og svejsninger, er alle rørene ophængt i fjedre, som optager den bevægelse der forekommer.
Cobalch ApS har leveret alle de fjedre og stropper, som er brugt i de 2 vekslerstationer, rør størrelsen er DN 150 & DN 200.

Bygherre: Århus Kommunes Affald Varme & Malling Varmeværk
Entreprenør: Palle B. Thomsen A/S

Ingeniør: DGE group A/S​

Cobalch ApS markedsfører produkter fra førende producenter og leverandører i Europa og USA. 

Vi stiller meget store krav til vore leverandører om at levere et produkt på et meget højt kvalitets- og serviceniveau, og samtidig sikre, at den nødvendige dokumentation følger varen helt frem til vore kunder.

Vi har i dag egenproduktion af enkelte løsninger, som vi markedsfører under eget navn. Vort produktprogram bliver til stadighed evalueret og tilført nye produkter, som er tilpasset det aktuelle behov for maksimale løsninger af højeste kvalitet.​

Kontakt os​

​Telefon:

Salg & Support:

E-mail faktura:

COBALCH ApS
Hejreskovvej 24B
3490 Kvistgård