Vindmøller

ASW bajonet hætter

Ny "bajonet" beskyttelseshætte fra Radolid, beskytter effektivt mod korrosion, og forhindrer indtrængen af fugt og kondensvand. Den unikke "læbe" tætning i bunden af hætten sikre 100% lukning, samt at både montering og afmontering er let. Hætten er især egnet til ujævne overflader. Hætten monteres ved at sætte den ned over møtrikken, og dreje den 15 grader med hånden. Det er ikke nødvendig at bruge værktøj.

Beskyttelseshætter til vindmøllepark i Storebælt

Opstillingen af de syv havvindmøller nord for Sprogø vil årligt producere 66 mio. kWh. Det dækker det samlede energiforbrug til drift af alle Sund og Bælts infrastrukturanlæg. Sund & Bælt bliver hermed et af de første infrastrukturselskaber i Danmark, hvis anlæg er CO2 neutralt. For at beskytte gevind og møtrikker i bunden af vindmølletårnet, er der brugt en special samlet beskyttelseshætte, COM M36-G308 i RAL 7035/Grå.

Bygherre: Storebælt A/S
Entreprenør: Vestas A/S

Beskyttelseshætter til vindmøller

For at undgå korrosion, beskytter Siemens Wind Power boltene på deres vindmøller med Radolid beskyttelseshætter. Plasthætten beskytter effektivt bolten, idet den sluttet helt tæt, og forhindrer indtrængen af fugt og kondensvand.

Det er det specielle design af hætten, der gør forskellen, i forhold til andre typer hætter. Radolid hætten har en "læbe" i bunden, som gør at den bliver presset ind under bolten eller skiven. Derfor lukker hætten helt tæt, og gør at den ikke kan falde af, uanset hvilket vejr den bliver udsat for.

Cobalch ApS markedsfører produkter fra førende producenter og leverandører i Europa og USA. 

Vi stiller meget store krav til vore leverandører om at levere et produkt på et meget højt kvalitets- og serviceniveau, og samtidig sikre, at den nødvendige dokumentation følger varen helt frem til vore kunder.

Vi har i dag egenproduktion af enkelte løsninger, som vi markedsfører under eget navn. Vort produktprogram bliver til stadighed evalueret og tilført nye produkter, som er tilpasset det aktuelle behov for maksimale løsninger af højeste kvalitet.​

Kontakt os​

​Telefon:

Adresse:

Hejreskovvej 24B
3490 Kvistgård

Salg & Support:

E-mail faktura:

COBALCH ApS
Hejreskovvej 24B
3490 Kvistgård